itü sözlük pkk sempatizanı ve atatürk düşmanı kaynıyor


itü sözlük son dönemde kürt milliyetçiliği yapan gençlerin buluşma noktası haline gelmişti. özellikle terör kanadı olan ve doğrudan pkk'ya destek veren bazı sol örgütlerin üyesi olduklarını açıklamaktan çekinmeyen yazarlar hep beraber akıl almaz bir sinerji oluşturmuş durumda. pkk sempatizanlığı olağan bir şey. atatürk'ü tiye alan, dalga geçen entryler en beğenilenlere rahatça giriyor.

bu belirgin durumu bir itü sözlük yazarı dile getirmiş ve böyle devam ederse 100-200 tane atatürkçü yazarın sözlüğü bırakıp 200000 entryle birlikte lafmacun.org'a geçeceğini yazmış... bakalım woundrous'un bu konuda tutumu ne olacak. yine eski tas eski hamam milli duyguları hiçe sayıp, türklerle alay eden, terör örgütü odaklı yazılara göz mü yumacak? yoksa, dur mu diyecek?


İtü sözlük pkk sempatizanı ve Atatürk düşmanı kaynıyor...

itü sözlük'te christyan troy, harvey ve aglaures
nickli yazarlar ve kankaları her geçen gün biraz daha pkk terör örgütüne destek çıkıyor ve atatürk düşmanlığına daha da fazla yüz vererek dolaylı yoldan hakaret etmek kaydıyla istedikleri gibi çanak tutuyorlar.

özellikle harvey nickli yazar, pkk terör örgütüne desteğini açık açık dile getirmekte ve bu güne kadar ne kadar da şikayet edilse, hiç alakası olmamasına rağmen itü sözlük admin'i wondrous tarafından bir çeşit korumaya alınmış olduklarından ne bir giri silme, ne de bir çaylak edilme durumuna düşürüldüler.

inanılmaz bir şekil de itü sözlük, kürt milletçileri tarafından ele geçirilmekte ve propaganda olarak sözlük üzerinden istedikleri gibi at oynatmakta. örneğin harvey adlı yazar şunları yazabiliyor;

http://www.itusozluk.com/goster.php?t=@3902202
http://www.itusozluk.com/goster.php?t=@4059627

özellikle 2. giride pkk'nın 1994 de ki pkk politik raporlarından örnekler verir ve abdullah öcalan'a destek verir alanen. bu yazı şikayet edilmesine rağmen silinmedi.

http://www.itusozluk.com/goster.php?t=@4027551

üstteki giride yazara tehtit var ama şikayete rağmen silinmedi. christyan troy adlı yazar, sadece atatürk'e ettiği dolaylı yönden formata uygun diye silinmediği 2 girisinden birini size göstereceğim;

http://www.itusozluk.com/goster.php?t=@4058957

orduya hakaret..

türk övün çalış güven kürt sen de çalış/@4053608

atatürk'e hakaret ama işlem yok..

her sike anayasanın ilk üç maddesi ile koşan hödük/@3154622

anayasaya hakaret ve bölücülük..hiç bir işlem yapmadılar.


atatürkçü yazarlar itü sözlüğü bırakıyor...

ama atatürkçü yazarlar bir bir çaylak ediliyor. bu arada size haber verelim, bu günler de olacak olan bir olay sırf bu itü moderasyonunun çifte standartı yüzünden en az 100 - 200 tane çok ama çok kaliteli yazarlarlar toplu halde lafmacuna geçecekler..

buna ben de dahilim...ama sözlüğün en iyi yazarlarını içinde bulunduran yazarlar bunlar.. moderasyon bu pkk destekçilerine arka çikmaya devam ederse hç bi̇i̇bütün atatürkçü yazarlar siteeden en az 200 bin girisini silip lafmacuna taşıyacaklar. itü sözlük kaynıyor.

bir itü sözlük yazarı

50 yorum:

  1. kampanya açın destek verelim. en az 100 yazar olmalı. hep birlikte bu mallara göz yumanların ortamını onlara bırakalım.

    YanıtlaSil
  2. bu ibneleri az eksilemedim. tabi eksilemekten başka birşey elimizden gelmiyor...ama sözlüğü bu pkk lılara bırakmak da pek faydalı bir fikir gibi görünmüyor

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle doğru bir tespit.

    özellikle harvey dene yazar açık açık pkk terör örgütüne destek veriyor, veriyor ama yazılarını dolambaçlı yönden yazıp" ahaha ironi yaptım diyor"

    christyan troy zaten ajan pravakatör. onun işi bu. kesinlikle wondrous'la bağlantısı var, ya akrabalar yada arkadaş.herkesi sorgusuz sualsiz uçuran wondi bu adamlara dokunmaz.

    kimse bu arkadaşlar ben de destek vericem. silecem girilerimi.

    itü sözlük dedik, terör yuvası çık.

    YanıtlaSil
  4. bu adamlar kendilerini sol görüşlü olarak adlandırır ve kürt milliyetçiliği yaparlar çok fena. sözlüğün kürtçü faşistleridir bunlar.

    ben bile bu adamlara laf yetiştirmekten kemalist ilan edildim. kendimi solcu bilirdim meğersem bu adamlara göre solcu olmak demek pkk'ya, kürtlere destek vermek demekmiş. en ufak saldırıda hemen smzlükte sivrilirsiniz ve hakkınızda yorum yapmaya başlanır ondan sonra wondi gelir sizi uçurur onlar kalır.

    şu harvey denen yazar resmen ama resmen pkk sempazitanı.

    troy zaten wondi'nin kankası veya akrabası.

    ama atatürkçü yazarlar tek tek uçuruluyor burada.

    atatürkçü'ysen faşistsin.

    en troy efendi kıbrıs barış harekatına sardı. resmen suç var yazdığı giriler de. hakaret var.

    ama neymiş isim kullanmıyormuş, ironi yapıyormuş.

    bravo itü. bu kadar pkk ve kürtçü faşist ekşi'de bile yok..olamaz da..

    YanıtlaSil
  5. christyan troy, harvey, marchus, zülkeryan( gerçi bu zülkeryan dan cacık olmaz) aglerues kürtçü faşist feminist ayaklarına gelir.

    bi, ara bu aglerius apo'ya işken ce yapılıyoır ayağına ühühühhüüü diye ağlamışlığı vardır.

    ama troy ve harvey resmen itü sözlük admini veya modlarının koruması altında.

    troy atatürke ironi yapıyorum diye sallar, öteki zaten pkk lı...bakın girlerine anlarsınız..

    wondi de tunceli'liymiş.. o yüzden destek çıkıyormuş troy'a..

    bizim gibi solcular, atatürkçüler durmaz, durdurmaz wondi.. bizler onların gözünde kemalist faşistleriz.

    şu harvey'e bir bakın, remen pkk sempazitanı..şaka gibi..ses, seda yok..

    niye acaba..


    zaten szölüğe şu anda 6. nesil yazarlar yazıyor.. eski nesiller yazmıyor artık..


    diazepam var o da zaten ev kızı gibi..dizi seyredip habire çekirdek işeyerek gelir onları yazar..

    ama harvey ve troy bi başlık açarlar ortalığı karışttırırlar çeker giderler.

    aferim wondrous aynen böle devam..aslanım

    YanıtlaSil
  6. itü sözlüğün ismini değiştirecekmiş wondrous,

    pkk sözlük olacakmış.

    troy da moderatör olacakmış..

    harvey'de editör..

    YanıtlaSil
  7. ben mesela hukuk öğrencisiyim ve özellikle bu gruba ait olan yazarların bazı göndermelerinin suç olduğunu açıkça söyleyebilirim.

    düşünce özgürlüğü adı altında cumhuriyete küfür edenler var.

    en son örnek verilen harvey adlı yazarın alıntıları suç teşkil ediyor.

    evet haklı bir serzeniş.

    YanıtlaSil
  8. nasıl ki uludağ sözlük fethullah gülen'in mürütleri tarafından sarmalanmışsa, itü sözlük'te terör örgütü yandaşları tarafından ele geçirilmiş durum da şu an.

    wondrous bunlara dokunmaz ama ne kadar karşı görüş varsa onları çaylak yapar veya uçurur.

    troy'un şu ana kadar 100 defa, harvey denen yazarın da 1000 defa pkk ya ve atatürk'e küfür ettiği ve destek verdiği için uyarılması lazımdı.

    doğru bir tespit..itü pkk lılar tarafından ele geçirilmiş durumda.

    YanıtlaSil
  9. harvey atılmış hayırlı olsun. umarım diğerleri de aynı şekilde cezasını bulur.

    YanıtlaSil
  10. olacak şey değil.. ben artık 3 aya yakındır yazmıyorum ve yazamıyorum bu pkk sempazitanları yüzünden.

    bu adamların yazdıkları açtıkları başlıklara olumsuz bir görüş yazmaya görün hemen taaruza geçerler ve mesajllarla taciz ederler..

    hele ki ahmet türk hakkında bişey yazın..troy ve arkadaşları hemen mesaj yağmuruna tutarlar sizi.

    YanıtlaSil
  11. evet ya, şaka gibi christiyan troy atatürk'e isim değiştirerek küfür ediyor..,,
    en son kıbrıs filan saçmalamış..ya bu modlar salak anlamıyorlar ya da işbirlikçiler..açıklaması yok..

    yazık itü çok kötü artık..

    YanıtlaSil
  12. bu adamlara sayıp sövmeyi biliyorsunuz da kayser sozer .m,s.k giderken hiç sesiniz çıkmıyor. kürt milliyetçisiymiş bunlar. nasıl türk milliyetçileri varsa kürt milliyetçileri de olacaktır. itü sözlüğün boku çıkmışmış. o zaman uludağ a gidin. tam sizlik. sizin düşüncelerinizden farklı kim ne dese hemen sayıp sövün zaten. ne zararı var size? ama yok. biz çok seslilikten falan anlamayız. hepimiz tek ses olacağız. körler sağırlar birbirini ağırlayacak. hey allaaam. diğerleri de atılsın. sonra hepimiz author un kayser in yatak fantazilerini dinleyelim.......

    YanıtlaSil
  13. atatürk'e isim değiştirip hakaret ediliyor. woundrous ve arkadaşları bunu anlamayacak kadar saf olamazlar. yahu kimler uçtu itü sözlükten. christian troy'u hala orada tutuyorsalar art niyet aramak lazım.

    YanıtlaSil
  14. ne alakası var lan kayser sözer veya author devlete katil mi demiş, atatürk'e mi küfür etmiş diye yukarıda yazan arkadaşa sorduğum sorudur.

    sen pkk'ya destek çıkacaksın, atatürk'e küfür edeceksin andan sonra vıaaaaaa diye ağlayacaksın.


    kimse yaşadığı devlete katil diyemez, kimse atatürk'e küfredemez, o saçma sapan site olan ulu da bile buna müsama göstermezler.

    pkk ulan pkk..boru değil..bebek katillerini desteklemek ne demek.

    wondrous almış troy'u korumasına..sorarım kaç girisi silinmiş veya kaç kere çaylak olmuş??

    YanıtlaSil
  15. wondrous umarım bi adminin yapması gerektiği gibi kuru gürültüye pabuç bırakmıyordur. umarım harvey'i uçurması taktik icabıdır. ortalık yatışınca harvey geri döner umarım. 200 yazarı bulabilirler mi bilmem(hiç sanmam) ama arkadaşların mümkün olduğunca çok yazara ulaşmasını can ı gönülden istiyorum. gerçekten istiyorum çünkü itü'nün bunların ayrılmasıyla kaybedebileceği hiç bir şey yok. o yüzden ne kadar çok giderlerse o kadar iyi. haa bu arkadaşların çoğunun ortamı bırakıp gidebileceğini zannetmiyorum o ayrı. bu arkadaşların sözlüğe verebilecekleri bir şey olmadığını ekşi, itü(hatta ölüsüyle nedir net) gibi yerlerin, ulu gibi yerlerden daha okuması keyifli ve bilgilendirici olmasından rahatlıkla anlayabiliriz. yani bu arkadaşların kapasite gıcık olduklarına küfretmekten ve anayasanın ilk üç maddesini saymaktan ötesine yetmiyor. bu yüzden christian troy'dan rahatsız olanların, ceylan'ın hesabını sormayı "iki kürt bebe öldü diye yakınmak" olarak yorumlayanların kayser'in amcık muhabbetlerine ses çıkarmaması tesadüf değil. binaneleyh wondrous'un yapması gereken bu arkadaşlara "yolunuz açık olsun" demektir. eğer arka çıkıyorsa da malum yazarlara arka çıkmaktır. zira ekşi kuru gürültüye pabuç bırakmayarak ekşi olmuştur.

    YanıtlaSil
  16. önüne gelene pkk sempatizanı diyin oh ne güzel. pkk'yı sizin istediğiniz şekilde eleştirmeyen adamları bi güzel sempatiz yaparsınız siz.harvey bal gibide pkk'yı eleştiren biriydi. "pkk" başlığındaki girisine bakmak yeterliydi bunu anlamak için. yok "bebek katili" yok "orospu çocukları" yok "bölücü şerefsizler" başka ne eleştiri yapıyosunuz ki zaten. hep aynı cümleler hep aynı şeyler. devletine katil diyolarmış. yanlış mı? yalan mı? tc de diğer devletlerde katildir. kaybolan binlerce kürt ne ulan? asıl bölücü şerefsizlerin kim olduğunu herkes biliyor

    YanıtlaSil
  17. ühühühüüü ağlayın siz ağlayın siz ağlayın ühühüüüü..

    acımadıkiii..

    ceylan önkol'un üzerinden devlete katil diyenlerin, ironi yapacam diye atatürkle onunla bununla taşşak geçenlerin yalakları görünüyor ki burada da toplanmış..

    allah akıl fikir versin..harvey denen adam 1. sınıf bir pkk sempatizanıydı, ayrıca bu adamlar uçurulsun üye olup tekrar yazar olmaları 1 haftalarını almaz ve siz yine bu adamların propagandalarını elinizi biryerlerinizde okumaya devam edersiniz. ühühühüü..

    pkk orospu çocuğu mudur? evet
    pkk bebek katili midir? avet

    ayrıca ben de inanmıyorum bu 200 yzarın gideceğine..gitmezler ama yamazlarda..

    sabahtan akşama kadar pkk propagandası yapan adamların sözlük ortamında ne işi var? dağa çıksınlar efendim dağa.

    harvey dağa..troy çıkmaz..onun dötü pek kıymetlidir..vatan hainleri sizi..

    YanıtlaSil
  18. harvey marvey hikaye, orada en büyük vatan haini troy'dur.

    tüm girilerinde atatürk'e küfür eder.dolaylı yönden..

    wondi'nin prensi..

    o kimsenin beğenmediği kayserler, ahuthorlar devletle alıp veremedikleri yoktur..işleri güçleri am, sik , göt, memedir..

    troy gibileri gibi devlet düşmanı, vatan haininlerine çanak tutan wondidir..
    marka zarar görmüştür.

    YanıtlaSil
  19. bir itü sözlük yazarı,

    hedef gösterirken kendi nickini de belirtseydin bari.

    ifrazatının zerre değeri yok zaten.

    YanıtlaSil
  20. wondrous un bu işlerle pek alakası olduğunu sanmıyorum, belki kürttür, belki başka bişeydir ama herkesin görüşü soınuçta, anayasaya ve vatana laf gelmedikce sorun yok. sempatizanlık yapmak suç ama fikir suçu diye bi suçta yok. saygılar

    YanıtlaSil
  21. hukuk öğrencisi,

    somut delillerle ihbarda bulunsana. suç unsuru mu o karar verse ya.

    YanıtlaSil
  22. bu iş çok uzadı. bence woundi harvey gibi troyu ve agleruesı da sözlükten uzaklaştırmalı.

    YanıtlaSil
  23. resmi ideoloji çocukları,

    ne kadar meraklısınız konuları çarpıtmaya. sizin resmi ideolojiniz varsa milletin de evrensel değerleri var.

    cahilsiniz.

    YanıtlaSil
  24. ybsg

    sizi gidi apo şakşakçıları sizi..sizi gidi bebek katili yalakaları siz..

    sonuna kadar katılıyorum..

    ama bu harvey atılmış sözlükten bugün, keşke atılmasaydı, keşke o pkk destek yazılarına sanki biz malızya düşünce özgürlüğü fikir özgürlüğü ironi, laf dolandırma falaaan filaaan yazmaya devam etseydi..

    troy da devam etsin atatürke ve cumhuriyete küfretmeye..

    ama tabü canıım isim vermiyor ne diyor ben 1919 da sarhoşken fila..

    bizmalız anlamıyoz..

    ulan adam sizin yüzünüzden kemalist oluyor be..ben kendimi solcu bilirdim, sırf bu kürt milliyetçileri yzünden solculuk molculuk kalmadı..bünyede ..

    a.q sizin sosyalist, leninist, marksist beyninize..

    gidin dine sarılın siz..

    YanıtlaSil
  25. sorun wondi de değil sorun bu troy denen vatan hainini bady listesine ekleyip, ama sevdiğinden değil sadece acaba yine ne saçmalamış diye takip edeyim derken troy denen trollu, pkk yandaşı bu adamı istatistikler de en sevilenlere sokması sebebiyle orada tutulmasıdır.

    yoksa troy denen vatan haini en sevilen filan değildir.

    sadece bady listesine aca bugün yine nasıl atatürk'e ve cumhuriyet'e küfür etmiş kaçırmayayım takip edeyim diye eklenip çıkan sonuçta en sevilene giriyor bu adam

    tam bir pkk teröristi bu adam..

    herkes bady listten çıkarsa bu adamın değeri kalmaz..

    zaten her girisinde atatürk'e küfür ediyor..

    wondi naapsın..o da saf sanıyor ki troy seviliyor...

    aynı şey sozer için de geçerli

    ama sozer en azında veya author bunarın derdi kızların vajinası ama bu troy'un derdi cumhuriyetin vajinası ya dostlar..

    YanıtlaSil
  26. anca küfür anca hakaret.
    kimse düşüncesini düzgünce dile getiremiyor. hale bak... yazık....

    YanıtlaSil
  27. fikirleri yok ki fikirlerini dile getirsinler. anca küfreder onlar. insanlar türkiye'de kemalist olarak doğarlar ve zeka gelişimi oranında bu fikirden uzaklaşırlar. bunu anlamak için kemalistlerle harvey ve troy gibilerini kısa bir mukayeseden geçirmek bile yeterli.

    YanıtlaSil
  28. vatan haini troy'un kürt ırkçılığı yaparak atatürk ve türkiye cumhuriyetine ettiği küfürler ne olacak.

    ülkücüler kadar tehlikeli en az onlar kadar kafatasçı ama bu troy ve bağlı olduğu terör örgütü bebek te kesiyor..
    bebek katili pkk'nın itü sözlğükte ki baş mümessili.

    madem öyle kanıt gösdert neredn biliyon yeğenemim pkk filan..


    oldu canım öpüyorum..

    bebek katilleri sizi..hadi buna da yalan değin.

    YanıtlaSil
  29. o değin değil. deyin.

    mal

    YanıtlaSil
  30. eveeeet arkadaşlar şu anda bu arkadaşların birlikte takıldıkları bir grup var neydi ismi

    http://www.birlikteuretelim.blogspot.com/

    şimdi bu arkadaşlar bu pkk yandaşları ve terorist başları burada toplanıp genellikle itü'den kovulan veya itü'de oluşturdukları troy'un başı çektiği bu grupta faaliyete geçtiler..

    dur lan bakıyom elpinoras da varmış..ulan o elpinoras'ın ne işi var alooo.. o çakalı atın bence sizi satar o..adam itü'nün en akraktif yazarı..

    şimdi bu adamlar bu site için başlık açmışlar büyük ihtimalle bunların grubu filan vardır bu blog da yazanlar hepsi bir olmuş önce grilerini yazmışlar aynı anda sözlüğe birden giriveediler..

    çay kahve kola istermisiniz dağda bulamazsınız kandil de..yyok lan bulursunuz..coniler verir kolanızı..

    aglaures senden cacık olmaz..boşa kelime ziyan etme..feminist teror yalakası seni.

    bu arada ben yazar filan değilim okurum, çaylağım sıramı bekliyorum..

    ülkücü filan da değilim..sosyalistim ama sizin gibi sosyalizmi araç olarak kullananlardan da değilim..

    kürt milliyetçileri sizi..sizi gidi bebek katili destekçileri sizi....

    YanıtlaSil
  31. sosyalist ha.
    sosyalizm de ayağa düştü desene...
    birlikteüretelim. süper reklam :)) aferin sana :))

    YanıtlaSil
  32. küçük insanlar insanlarla
    normal insanlar olaylarla
    büyük insanlarsa fikirlerle uğraşırmış.

    anca isim verin anca küfür edin.
    hı hı bebek katili. hıhı....

    YanıtlaSil
  33. wondrous'un gerek atatürkçüleri gerekse kürtçüleri siklediğini hiç sanmıyorum. ona keza dincileri de dinsizleri de siklemez. wondi için aslolan sözlüğün aldığı reklamlar ve bu reklamların getirdiği cukkalar. en basit örnek şu; wondrous o çocuğu gibi gördüğü sözlükte yüzlerce binlerce insanı sözlükten soğutan seri oy veren ibneler'e (seovi'ye) neden engel olmuyor dersiniz? cevabı çok basit. sözlük tıklandığı miktarda reklam alıyor da ondan. bu ne denek? seri eksi oy veren ibneler wondrous hazretlerinin en iyi müşterileri demek. din, siyaset, ideoloji wondrous kişisine iki gömlek bol gelir demek. o gitsin sözlükten kazandığı paralarla bol bol tatil yapıp kıçını büyütsün. ama elbette devran böyle dönmez. sikertirler!

    YanıtlaSil
  34. gösdert ne be?

    önce adam gibi cümle kurun. pehh

    YanıtlaSil
  35. ne yapıyor şimdi bu kürtçü bebek katili yalakası faşistler..

    ellerine alıp dağ da sosyalizm, zortizim filan okuyup sosyalist mi oluyorlar..

    lan pkk teroristleri sizi, bir üülkücü ne kadar sosyalistse siz de o kadar sosyalistsiniz..

    bu arada adsız adsız diyorsun yazsana sen de kendi adını buraya pkk şakşakçısı.

    bu arada baktım birlikte üretelim şeysine, ahaha elpinoras'da orda..oy oy oy..

    YanıtlaSil
  36. başka cümle yok tabi. 20 kelimeyle yazı yazıyorsunuz. şakşakçı, yalaka,bebek katili.

    ne kadar da zavallısınız :)))

    YanıtlaSil
  37. troy: vatan haini pkk destekçisi terrorist..

    troy'un iti sözlük te bugüne kadar kaç defa çaylak olduğunu, kaç defa girisinin silindiğini bilen gören var mı..

    heralde ki wondi'yle arkadaş, veya her neyse.. kollanıyor..


    bebk katillerinin yuvası olm itü sözlük..troy dene vatan haini, ve yazdığı girilerle suç işleyen, atatürke hakaret eden bir adam elbetteki admin tarafından kollanıyordur.


    bebek katili yalakaları sizi.

    YanıtlaSil
  38. merhaba

    sonuna kadar haklısınız ancak bu durum sadece itü sözlükte değil. şahsen ben çok rastladım rastlıyorum Türkiyenin kurumu hukuku Başbakanı hakkında alay edenlere ve Ataturk hakkında ileri geri konuşanlara...

    Türkiyenin bütünlüğüne ve hukukuna karşı alaycı veya kötüleyerek entry giren yazarların pkk yandaşı olduğunu herkes biliyordur sanırım.

    iyi günler.

    YanıtlaSil
  39. sizin gibi, 20 yılda ezberlediği bi kaç basma kalıp cümleyle, vatan millet provokasyonu yapan çapulcuları okuyan insanın pkk sempatizanı olası gelir. şuna bak, sanki bütün yorumlar tek kişinin kaleminden çıkmış. ne hassas değerlerimiz varmış arkadaş, sanırsın ki öylesine ince bi ayar yapılmışki üflesek uçacak. hee eğer öyleyse, tutunduğunuz argümanların sağlamlığından şüpheye düşmenin vaktidir. tırtlar sizi.

    YanıtlaSil
  40. merhaba ben itü'den jahsder nickli yazar. jitem ve hizbullah sempatizanıyım. problem olur mu?

    YanıtlaSil
  41. harvey nickli şahısla uzun süre uğraşan bir yazar olarak "bak aşırı kürtçülerden atıyoruz ama türkçülerden de atıyoruz" mesajı verilmek için atıldığıma inanıyorum. ha geri geldim mi? geldim de aynı tas aynı hamam...

    YanıtlaSil
  42. harvey'le tanışıklığım var. pkk'ya pükükü diyor. tam sempatizan lan.

    YanıtlaSil
  43. o değil de ben en çok mihman denen anguta gülüyorum. adam hem dinci, hem kürtçü. hehehe
    tut sikini vur duvara yani. ahaha.
    adamın atatürk düşmanlığı yapması için iki nedeni var yani. ahaha napsın çocuk şaşkın ördek gibi bir gün kürtçü faşistlere yalaklanıyor diğer gün dinci dallamalara. ahaha

    YanıtlaSil
  44. o değil de ben en çok mihman denen anguta gülüyorum. adam hem dinci, hem kürtçü. hehehe


    hakkat lan ona ben de çok gülüyom. bi de bilim milim ayağı yapıyo mk. ne biliyosa sözlükten öğrenmiş siktiğim, lan hadi aglares, harvey flan bunlar iyi kitap mitap okumuşlar belli. bunda o da yok arkadaş. açmış sallıyor amk.

    YanıtlaSil
  45. adsız isim ver adsız. bence bir kişisin. yoksa dünyada bu kadar cahil rezil olduğunu düşünmüyorum. adam gibi isim ver anonimo.

    - Zarathustra

    YanıtlaSil
  46. dün beni uçurmuslar, hem de hiçbir sucum yokken. mersin'de karakol basanlara babasızlar dedim, ondan sanırım. bir mail attım bugün bakalım. umarım cevap verecekler. vermezlerse ciddi manada çirkinleşmeyi düşünüyorum.

    alfred bize 2 oralet.

    YanıtlaSil
  47. o chiristiyan troy deneb piç dhkp c li o..dağa filan çıkamaz o..zaten dünyanın en çirkin adamı..büyük ihtimalle akraba evlilikleri filan hilkat garibesi yavsak..

    YanıtlaSil
  48. christroy ile wondurvusun uzun süredir ilişkisi var diyolla ama hangisi pasif hamgisi aktif hiç sır vermiyolla. kafa kanka redyıns küçük christroyun başını tutup vondurvusun fazla acı çekmemesini sağladığı yönünde haberler alınmakta. halk şaşkın, genç arılar panikte.

    YanıtlaSil
  49. atatürkçü yazarlar itü sözlüğü bırakıyor...
    Şu kısma kafam takıldı. Neden birakiyorlar. Atatürk türkiyeyi avrupa nin eline bırakmışmıydı.

    Atatürk 'e de hakaret etseler vatan a da hakaret etseler bırakmayınız. Siz oraalari bırakırsaniz onlar oraları doldurur. Savaş cıksa türkiyeyi de mi birakacaksiniz ????

    YanıtlaSil

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes