hayvan besleyen cinsel tatminden yoksun insandır

ya şöyle etrafınıza bir bakın allahınızı severseniz. hayvan gezdiren kızlara, teyzelere, erkek müsveddelerine bir bakın...

suratlarından tatminsizlik akıyor. bir yanları hep eksik.

teyzeler, genellikle hayat arkadaşları tarafından terk edilmiş durumda. yalnızlar. ellerinde alüminyum bir tas. içinde ya su ya da süt vardır. kapının önüne korlar. ekmek kırıntıları ya da gazete kağıdı üzerine serilmiş sulu yemek çeşitleri. türlü olur, kabak olur, ayşe kadın...

kızlar, genellikle süslü, dar kotlu ya da mini etekli, yüzleri makyajdan deforme olacak boyutta. ya kucaklarında kedi ya da irili ufaklı köpek cinsleri. sahil sahil gezdirirler.

hele o ibne ruhlu oğlanlar, ya çok kısa ya da çok uzun saçlıdırlar. bağırları açık, dövmelidirler. boylarından büyük köpek taşırlar yanlarında. ha bide çok çirkin olur yavşaklar.

şimdi tüm bu türleri gözlerinizin önüne getirdiniz mi? insan niye, kendisine vakit ayırmak, kendisini mutlu etmek, kendisini tatmin etmek varken iti veya köpeği tatmin etmeye çalışsın. yedirsin, içirsin, gezdirsin, doktora götürsün, kaybolunca zırlayıp arasın, ölünce kahrolup göz yaşlarına boğulsun anıt mezar yaptırsın.

sebebi çok basit. tatmin olamama veya tatmin edememe durumu. yani cinsel açıdan ihtiyaçlarının karşılanamaması ve ya ihtiyacı olanların ihtiyacını karşılayabilecek kapasiteye sahip olamamasıdır.

yukarıda çizdiğim resmi hatırlayın. teyzeler, yalnız veya çok yaşlı bir erkeğe sahip, partneriyle sevişmeyeli yıllar olmuş, özlemle bakıyor geriye. kızlar, güzel ve bakımlı ama aradıkları cinsel birleşmeyi tatmin olma durumunu yaşayamıyorlar, beklentileri karşılanamıyor, arzularına ulaşamıyorlar. erkekleri siktir et, en gıcık olduğum insan tipi bu cibiliyetsizler. onlar iki taraflı eziklik içindeler, - başka bir açıklaması yok, yoksa sağlıklı bir erkek bunu yapmaz- ne tatmin edebiliyorlar ne de edebiliyorlar, - erkek dediğin ya edecek ya edecek - toptan başarısızlık.

eee sekste umduğunu bulamayan insan çareyi itte, kedide, kurtta kuşta arar. bi de bunların kendini parmaklatanları var. allah sizi ıslah etsin...

mutsuz-itü sözlük



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes