yazarımız Jesus Navas'tan yine ibretlik bir yazı.


author yeni gelin gibi kapı kapı geziyor

onu her yerde görebilirsiniz. deu sözlük hatta paü sözlükte bile... neden peki? bir dönemin yazınca getiren ses adamı bu hallere düştü? kendini kanıtlamaya çalışırken iyice bitme noktasına geldiğinin farkında mı?

author ekşi'de doğdu. ekşi'nin çok ekmeğini yedi... gerçek hayattaki yazar kimliğini besledi. kitap satışlarındaki akla yatkın olmayan rakamlar nasıl ortaya çıktı sizce? ekşi olmasaydı author diye birini kim tanıyacaktı? belki de 3. sınıf bir sözlükte etrafına 10 kişi toplayıp yine kral olurdu.

her şeye rağmen tüm yazılarını silip gitmesi, tam bir vefasızlık örneği... ekmek yenilen yere ihanet. sonrasında geri dönmek için araya adam sokmaya çalışması falan saçmalıklar silsilesi. gelinen bu noktada içten içe kendini yiyip asla 1 numara olamayacak sözlüklerde ekşi yönetimine çamur atması hiç hoş değil.

nereye böyle authorrrrr. önce itü, sonra lafmacun. en son da uludağ sözlük... bir sonraki durağın neresi olacak? demir atmayı düşünmüyor musun? önce beni sevin kabullenin yönetim büyüklüğünü tescillesin triplerin ne zaman son bulacak?

şimdi nerdesin vampircik mi? fokur fokur'un admini pshyke senin gibileri çok sever. oraya kayıt ol... kim derdi ki koskoca author'u 3. sınıf bir sözlüğün sol framesinde boylu boyuna sızmış yatar vaziyette bulacağız bir gün...

ne yaptınsa kendi kendine yaptın koçum. hiç kimseye kızma. madem hesabımı kendim sildirdim beni atmadılar diyorsun, sağda solda ekşi yönetimine saldırıp komplekse girme. tüm bu yaptıkların ekşi sözlük'ü yüceltiyor. seni yazar olarak kabul eden diğer sözlüklere de hakaret niteliğinde.

kendinel author kendine...

Jesus Navas-sozlukmagazin.blogspot.com

8 yorum:

  1. jesus navas hen haklısın mahmut. ehi ehi. süper authorun burnu çok havaya kalkmıştı.

    YanıtlaSil
  2. ehi ehi. çok güzel ayar. bravvo. artı tuşu nerde?

    not:

    buram buram ironi kohüyür.

    YanıtlaSil
  3. bence sen de haklısınnn dırırırırırm. author artık sözlüklerde yazmasın kocaman dayı oldu la . la author sana diyorum. git baba falan ol la. seri orgazmlarla doğan bebelerin olsun. az adam olun la.

    YanıtlaSil
  4. ahahahaha kezbanın abisi.

    YanıtlaSil
  5. alexa'ya , google rank'e googletrends'e bakın author olgusunu sayısal veriler eşliğinde analiz edin; desteksiz desteksiz boşa yazıp konuşmayın...

    elemanın arkasında yaklaşık 150.000 kişilik bir sanal trafik var, sitesini kursa bütün sözlüklere darbe vurur; sağmal ineği kaçırmak denir buna.

    YanıtlaSil
  6. son olarak boğaziçi sözlük adresinde görülmüştür. an itibariylede konferans niteliğinde sol framede author kimdiri tanıtıyor. http://bogazicisozluk.org

    YanıtlaSil
  7. Bogaziçi sözkükte yazdığını yalanlamış. Fake o.

    YanıtlaSil
  8. bogaziçi sözlük de yazmasada onun yerine her kim yazıyorsa ondan daha başarılı yazmakta olan hatta seviyeli olan yazardır. kendisinin okumasında fayda vardır.

    YanıtlaSil

 
Home | About | Link | Link
Simple Proff Blogger Template Created By Herro | Inspiring By Busy Bee Woo Themes